14.4 C
Gandia
Dimarts, 6 desembre, 2022

La vallera Carme Lledó aconsegueix el subcampionat del torneig de Tenis Champions Bowl

La vallera Carme Lledo no va poder amb la primera favorita de la Champions Bowl sub-15, Soledad Fayos i va perdre en la final pel marcador de 6-4 i 6-1 en les pistes del València Tenis Center.

Lledo va començar molt bé amb magnífic tenis el que va fer que el marcador estiguera igualadíssim fins als quatre iguals, on Fayos va trencar el servei del seu rival que li serviria per a guanyar el primer set.

En el segon set, malgrat el resultat de 6 a 1, no va reflectir la lluita que va demostra Lledo, que mai va perdre la cara al partit, i que no va donar mai cap punt per perdut, però l’experiència de Soledad Fayos, primera cap de sèrie del torneig, es va imposar.

Una felicitació especial per a Carme Lledo que en l’estrena de la categoria cadet ha aconseguit proclamar-se subcampiona, malgrat l’infructuós que és entrenar per culpa de la pandèmia en aquests moments.

En aquest mateix torneig, la també jugadora del CT Gandia Carmen Fernández va perdre en quarts de final davant Darder, i va frustrar unes semifinals de jugadores de La Safor.

Articles relacionats