28.8 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

La Universitat Politècnica de València organitza l’exposició “Ciriaco escultor: processos creatius a través del cos femení”

 

L’Àrea de Fons d’Art i Patrimoni de la Universitat Politècnica de València organitza l’exposició “Ciriaco escultor: processos creatius a través del cos femení”, un recorregut pels processos creatius de les obres de l’artista, les quals revelen una cerca constant del femení. En elles mostra l’elegància del cos unitari en l’equilibri d’unes formes suggeridores, on superfícies còncaves i volums arredonits se sumen i contraposen a arestes i rectes que, a partir dels anys 90, es radicalitzen en la seua verticalitat

A més, l’exposició permet albirar a l’artista en el seu taller. Els seus dibuixos i estudis volumètrics de diferents dimensions mostren la mà del mestre redissenyant l’espai per a materialitzar cadascuna de les seues creacions segons la seua viabilitat tècnica. El domini de l’ofici i la sinceritat del diàleg que estableix amb els diversos materials amb els quals treballa – marbre, fusta noble, bronze o alumini – confereixen a l’obra de Ciriaco una identitat pròpia.

La inauguració de la mostra tindrà lloc el dijous 8 de juny a les 12.30 h a la Sala d’exposicions de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la UPV i es podrà visitar fins al 24 de juliol de 2023.

Més informació: https://acts.webs.upv.es/index.php?lang=es&p=noticia&id=2178

Articles relacionats