LA UNIÓ ESTATAL DE JUBILATS D’UGT TRIARÀ A GANDIA EL SEU NOU SECRETARI GENERAL

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, el secretari general de la Unió Estatal de Jubilats i Pensionistes d’UGT, Anatolio Díez, al costat del seu homònim a la Comunitat Valenciana, José Luís Almela, han presentat aquest dilluns a la Casa de la Marquesa el contingut del Congrés anual del Sindicat que tindrà lloc entre dimarts i dijous d’aquesta mateixa setmana per tal d’elegir el seu nou secretari general.

 

Diana Morant ha informat que el congrés se celebra cada quatre anys. “És un honor ser la ciutat siga la triada per a una cita congressual tan important com aquesta que permetrà que més de 300 persones puguen aprofitar la seua estada per a conéixer Gandia i aprofitar l’oferta històrica, cultural, patrimonial i gastronòmica de la ciutat. És una oportunitat que ens permet rebre una repercussió positiva més enllà de l’esdeveniment”.

L’alcaldessa de Gandia, que participarà demà en la jornada inaugural del Congrés, ha agraït la invitació a participar-hi i convidat els assistents a “gaudir de tot el que Gandia i la seua platja té per oferir-los”.

Per la seua banda, Anatolio Díez, ha agraït a Morant “la disposició que ha tingut el govern des del primer moment que vam plantejar la celebració del Congrés a la ciutat. No en tots els llocs t’acullen tan bé com ho han fet. A més, tindrem l’honor de què el president de la Generalitat Valenciana participe en l’acte de cloenda de dijous”. Díez ha informat que a més dels membres del sindicat UGT, hi haurà representació de diverses federacions estatals d’Indústria, secretaris sindicals de Comunitats Autònomes, responsables de la federació Estatal de Jubilats i Pensionistes de CCOO a més d’una delegació internacional de sindicats procedents d’Europa.

El secretari general de la Unió Estatal de Jubilats i Pensionistes d’UGT ha informat que el lema del Congrés serà “Defensant els teus drets” i que abordarà, a més de l’elecció d’un nou secretari, la posada en marxa d’un Pla Integral de Protecció a la Gent Gran en l’àmbit de la Salut, Habitatge, Pensions, Cultura o Oci.

Finalment, Díez ha volgut destacar la importància de la cita “a causa del greu problema que travessem en el col•lectiu. Una situació que es produeix arran de les grans retallades i ajustos que s’han posat en marxa amb el govern del PP. Des de fa quatre anys s’ha produït de manera constant un atac a tot allò que suposa l’Estat del Benestar. Ha de quedar clar que els Jubilats, ara mateix, no tenim assegurat res. Allò que pensàvem que s’havia consolidat, s’ha posat en perill”.

Et Pot Interessar