14.8 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

La UD Beniopa renova a Rafa Vizcaíno i el nomena director general

La UD Beniopa ha confirmat aquest cap de setmana la renovació del fins ara coordinador, Rafa Vizcaíno, per una temporada més, però amb diferent càrrec, ja que a partir d’ara passa a ser director general del club. “Una forma millor d’explicar-ho és que passa a ser la mà dreta del president Salva Climent”, afirmen fonts del club.
Per a Vizcaíno, aquesta renovació és “un pas més en aquest projecte ja consolidat”, i conclou que “quan una persona s’assega a gust en el lloc on exerceix el seu treball i damunt t’ho agraeixen, no hi ha molt que pensar. Les ganes per renovar, eren mútues”.
Vizcaíno arribà al club en la temporada 17/18 com a coordinador i amb la confiança de tot executiu per a rellançar el projecte esportiu i social de la UD Beniopa. 
En paraules del seu president, Salva Climent, “des del primer moment vam saber que era la persona adequada per al lloc, a poc a poc s’ha anat convertint en una figura clau i indispensable del club i per això hem decidit que siga el nou Director General”.
D’aquesta manera la UD Beniopa comença a donar-li forma a la temporada 2019/2020, començant per Rafa Vizcaíno, la persona que a partir d’ara serà clau en l’entitat groga.

Articles relacionats