16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

La tercera edició de Fira Mercat Gandia 2022 arriba amb sis temàtiques variades

• Moda, extraescolars, reformes, immobiliària, vi i la cursa de les empreses seran les mostres que acollirà el recinte del Mercat Municipal del Prado durant els mesos de setembre, octubre i novembre.

• Outlet Moda encetarà l’edició el 8 de setembre pròxim a les 19.00 h. Roba, complements i sabates amb descomptes del 60% i del 70 %. Fins al 10 de setembre en un horari de divendres i dissabte de 11h a 14.00 h i de 17.30 h a 21.00 h.

La tercera edició d’enguany de Fira Mercat Gandia torna amb expositors de distints sectors professionals destinats a diversos públics: moda, extraescolars, reformes, immobiliària, vi i la cursa de les empreses. Tal com ha explicat la regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, es tracta de temàtiques «que ja es van portar a terme en altres edicions i l’èxit que es va aconseguir ha provocat la seua repetició». Així doncs, durant els mesos de setembre, octubre i novembre aquestes sis fires ompliran els caps de setmana el recinte del Mercat Municipal del Prado.

L’encarregada d’encetar la tercera edició d’enguany serà Outlet moda, del 8 al 10 de setembre. La seua inauguració es portarà a terme el dijous a les 19.00 h i tancarà a les 21.00 h. Continuarà divendres i dissabte mantenint l’horari d’estiu d’11.00 h a 14.00 h i de 17.30 h a 21.00 h. Segons ha detallat Ferrer, participaran 18 expositors de moda, sabates i complements i s’oferiran descomptes d’un 60% i un 70%. «És una fira que funciona sempre molt bé per als visitants. Es tracta de vendre l’estoc i crec que és un bon moment per a omplir l’armari», ha afegit.

D’altra banda, el cap de setmana següent del 16 al 18 de setembre s’atura Fira Mercat Gandia per tal d’acollir una desfilada a càrrec de La Cuna Comuniones. «Fa 100 anys que passa de generació en generació. Ens van demanar el local per a celebrar-lo», ha indicat. El 23 i 24 reprén la programació de Fira Mercat Gandia amb la Fira d’extraescolars per tal d’oferir informació als més menuts sobre les activitats que poden realitzar fora de l’horari escolar.

La Fira i Festes de Gandia provocarà la segona interrupció de Fira Mercat Gandia, la qual es reprendrà el 14 i 15 d’octubre amb la Fira reformes. El següent cap de setmana serà el torn de la immobiliària i el 27 i 29 d’octubre del vi. «Intentarem combinar-la amb la Fira del cava perquè fer una exclusivament del cava és més complicat. La del vi sempre funciona molt bé», ha apuntat Ferrer. Finalment, la Fira Cursa de les Empreses tancarà la tercera edició d’enguany del 4 al 5 de novembre on el Mercat Municipal del Prado acollirà als patrocinadors de la carrera, que serà el 6 de novembre, i el repartiment de dorsals i camisetes.

La regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç ha assenyalat que es pretén mantindre l’horari d’estiu i desenvolupar les fires divendres i dissabtes. Tot i això, l’horari podrà variar segons temàtiques. L’excepció, per ara, serà Outlet Moda, la qual s’inaugurarà dijous de vesprada al recinte del Mercat del Prado. A partir d’aquesta, tot i algunes interrupcions, els mesos de setembre, octubre i novembre acolliran cinc temàtiques més (extraescolars, reformes, immobiliària, vi i cursa de les empreses) que protagonitzaran la tercera edició d’enguany de Fira Mercat Gandia.

Expositors Outlet Moda i dates de la tercera edició

Tal com ha concretat la regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, els 18 expositors que formaran part d’Outlet Moda seran: Seetcase; Camiseria Milan; Cordonets Gandia; Ío ClosetStrogetStroget Woman; Ix Sabates; Lukini; Miss PeplumLos Caprichos de Bea; Confecciones Julio Climent; Arlette Vidal; Mumbai ClothingMerakiPremium Zone; La Petit MumbaiButterflies Art&Life; i Cuple’s Cadena, S.L.

Les dates en les quals es desenvoluparan la resta de Fires són les següents:

– Outlet moda del 8 al 10 de setembre.
– Fira extraescolars: 23 al 24 de setembre
– Fira reformes: del 14 al 15 d’octubre
– Fira immobiliària: del 21 al 22 d’octubre
– Fira del vi: del 27 al 29 d’octubre
– Fira Cursa de les Empreses: del 4 al 5 de novembre

Articles relacionats