18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

La tenista de Tavernes, Carme Lledó, guanya el segon torneig del circuit provincial Tecnifibre

Carme Lledó es va proclamar, en categoria infantil, campiona del Torneig provincial Tecnifibre. Carme va guanyar amb comoditat en la final a Aitana Darder pel marcador de 6-1 i 6-3. El torneig es va celebrar en les pistes del Club de Tenis El Collao de Manises.

Lledó no va tindre massa problemes per a doblegar a Darder, a pesar que en el segon set va començar molt igualat. Cal destacar que la de Tavernes es venjaria en semifinals davant la seua companya Loles Carbo. Recordar que la gandiana Loles li va véncer a Carme la setmana passada en la final que es va celebrar a València.

En aquest mateix torneig però en categoria absoluta el gandià Samuel Martínez perdria en semifinals. El també gandià Paco Martí cauria en la mateixa ronda però en categoria cadet.

Ariana Manzano Campiona

D’altra banda la jugadora del Club de Tenis Gandia, Ariana Manzano al costat d’Ariadna Bo es van proclamar campiones en la modalitat de dobles. Van participar en la fase provincial del torneig Manuel Alonso. Aquest torneig serveix pera a la fase de classificació per al campionat d’Espanya aleví.

Ara totes dues jugadores participaran en la fase autonòmica. Si aconsegueixen estar en les semifinals, s’asseguraran disputar la fase final del nacional.

Articles relacionats