23.9 C
Gandia
Dissabte, 1 abril, 2023

La temporada d’Escoles de Ciclisme comptarà amb 66 proves al territori valencià

Ni més ni menys que 66 carreres d’escoles de ciclisme es disputaren enguany a la Comunitat Valenciana a partir del 13 de març.

Sens dubte el calendari més extens de tota Espanya sense comptar les proves de BTT en la mateixa categoria on hi haurà quasi 20 carreres.

La primera carrera a la comarca tindrà lloc el dia 14 de maig a Gandia mentre que Tavernes serà l’11 de setembre i el campionat autonòmic serà el 26 de juny a Elx.

La província de València albergarà 22 carreres, moltes menys que en l’etapa prepàndemica no obstant això comptant i a més amb les carreres de BTT, ciclocròs i pista, un xiquet podria estar tot l’any corrent tots els caps de setmana.

No obstant això després del pas d’escoles a cadets, el calendari autonòmic és ben minso i a penes hi ha carreres tant d’aquesta categoria com júnior o sub 23 abans de fer el salt a professionals. Aquesta circumstància és la que demanen els corredors, més carreres a casa i menys desplaçaments a altres autonomies.

Entre les novetats d’enguany a la Comunitat Valenciana, està que cap ciclista pot participar en una altra província si hi ha una carrera en la mateixa província on resideix, si aquest, vol competir en altra comunitat a demanar permís tant a la federació d’on és com a la que vol anar.

Aquest fet no passa en altres esports, en el tenis, atletisme o motociclisme per exemple pots participar en la carrera que t’abelleix sense demanar permís a ningú a pesar que en la teua població s’estiga realitzant la mateixa competició.

L’Escola de Ciclisme Triasport de Gandia renova la seua equipació

L’escola de ciclisme Triasport-Gandia lluirà una nova equipació per a la present temporada que s’iniciarà en Aiacor el diumenge 13 de març.

Els nous colors seran la licra en negre amb quadres estampats en blau, roig, verd, groc, violeta i rosa, per tant es deixa arrere a la famosa indumentària que va portar Bernard Hinault en la dècada dels 80.

Entre els nous patrocinadors apareixen Envases Climent, Egocars i Ciagan mentre que Mafroda i Turmetal seran els principals.

triasport Gandia

Articles relacionats