21.4 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

La ‘Tardor Literària’ plena d’activitat cultural els mesos d’octubre i novembre a Gandia

• L’extensa programació s’iniciarà el proper dijous 13 d’octubre i conclourà el 20 de novembre.

• A banda de l’extensa programació, aquesta serà molt variada: concerts, gimcanes, teatre, exposicions, trobades…

A partir del dijous 13 d’octubre i fins al 20 de novembre, Gandia acollirà la ‘Tardor Literària’, un esdeveniment conformat per 50 activitats de diverses temàtiques per a tots els públics. Així ho han presentat aquest matí la regidora de l’IMAB, Liduvina Gil, i el director l’IMAB, Toni Ordiñana.

“La programació té com a objectiu d’impulsar l’hàbit de lectura entre el públic en general i, a banda, preservar el patrimoni intel·lectual de la ciutat i donar suport a la creació literària”, ha definit Gil. A més, l’edil ha afegit que aquesta cita “cultural” i “ineludible” per als amants dels llibres ficarà “el protagonisme, l’actualitat i la llum dels focus mediàtics als lectors, llibres i biblioteques”.

A banda de recollir una extensa quantitat d’actes, hi haurà una gran varietat, com concerts, trobades, exposicions, teatre, gimcanes… perquè Gandia continue sent un referent consolidat com a Capital Literària d’arrels i tradició. La programació es dividirà en el Dia de la Biblioteca (durant el mes d’octubre), els Premis Literaris (mes de novembre) i les Trobades amb autors (durant els dos mesos).

Trobades amb autors

La ‘Tardor Literària’ és transversal i demostra l’aposta del govern i el teixit social per la cultura. A banda de l’Ajuntament de Gandia, hi ha molts altres departaments i associacions involucrades com Política Festiva, Saforíssims, el Palau Ducal, Serveis Bàsics… “destacant la gran resposta que ha tingut la comunitat educativa”, ha puntualitzat Ordiñana.

Articles relacionats