11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

La Tardor Literària continua amb una extensa programació adreçada a tots els públics

 

Durant el cap de setmana passat es van desenvolupar diverses activitats entre les quals van destacar l’Homenatge al Tirant celebrat a la plaça Jaume I i que va consistir en la lectura infantil col·lectiva de fragments del Tirant congregant desenes de xiquets i xiquetes a la plaça per gaudir-ne una tarda de literatura.

Ja dissabte es va celebrar el Dia de les Biblioteques. Aquest dia va nàixer per iniciativa de l’Associació Espanyola d’Amics del Llibre Infantil i Juvenil amb l’objectiu de conscienciar la societat de la importància de la lectura i com a homenatge i reconeixement a la tasca dels bibliotecaris. Tant l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto com la regidora delegada de l’IMAB van visitar algunes llibreries de la ciutat per felicitar els responsables. Durant les jornades les llibreries de Gandia van oferir descompte als seus clients.

A la vesprada i ja al Palau Ducal es va celebrar la XI Nit de contes al Palau on es va dur a terme una lectura dramatitzada de relats breus i la lectura dels microrelats del concurs de les Tirantianes.

Articles relacionats