18 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

La solidaritat protagonista del passat cap de setmana a Gandia

El cap de setmana passat, la ciutat de Gandia i la platja van acollir diversos actes que tenien com a element comú a la solidaritat.

Donacio Sang
Donació de Sang

Més de 200 persones van participar en la XVIII Festa de la Donació de Sang. Els equips del Centre de Transfusió van atendre totes les persones voluntàries que acudiren al llarg del matí i la vesprada. L’edifici de l’Ajuntament de Gandia es va convertir en un espai de cooperació en el qual tothom tenia una mateixa finalitat a través de la seua donació de sang: salvar vides.

Teatre Solidari
 X Edició Teatre Solidari. Obra “Més que tu’  companya Aiguamar amb el Trio Faraona. FOTO: Natxo Francés

D’altra banda, l’èxit de participació també es va presenciar a les butaques del Teatre Serrano amb «Més que tu» d’Aiguamar Teatre amb el Trio Faraona. Els assistents van gaudir de l’obra de teatre en la X edició del tradicional Teatre Solidari de la Setmana Santa que té com a objectiu la recaptació de fons per a l’acció social de l’entitat.

En l’XI Festival Solidari Alma de Acero Gandia, la recaptació d’enguany ha estat destinada a l’Associació de Pares i Mares del Centre d’Atenció Primerenca de la Mancomunitat de Municipis de La Safor (CDIAP). Dissabte 12 es va portar a terme el «Family Day» amb activitats per a totes les edats com l’exposició de cotxes i motos, música en directe, una zona infantil per als més menuts i un concurs de paelles. Però l’acte tradicional de l’associació va tindre lloc diumenge amb la Matinal de diumenge. Des de les 9.00 h es va poder disfrutar als Tinglaos del Port de Gandia d’un esmorzar, ruta barítima, art personalitzat, estands de marxandatge, tatuadors, tallers i molta animació i espectacles tant per a menuts com per a majors.

Articles relacionats