23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

La situació de la pandèmia a la Safor invita a intensificar el compliment de les mesures sanitàries

La Safor continua amb un nivell de mínim risc de contagi, però la situació que s’està vivint en altres autonomies i al conjunt de l’Estat on la tendència és a l’alça, de fet ja s’ha passat a risc alt de contagi. La qual cosa fa que per a mantindre la situació epidemiològica de la Safor es  més que mai necessari l’augment de la responsabilitat en el compliment de les mesures sanitàries.

Amb el manteniment d’aquesta situació es millora l’atenció sanitària al conjunt de la població, es dona normalitat a l’assistència primària i es poden continuar les visites i operacions, i a més, també s’ajuda a l’economia general si es mantenen aquests nivells de la incidència acumulada.

De dilluns a dimecres s’han detectat 3 nous casos positius per prova PCR i la situació a l’Hospital Comarcal és de 4 persones ingressades, 2 d’elles necessiten atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva.

Comunitat Valenciana

– La Comunitat Valenciana registra 206 casos nous de coronavirus, el mateix dia de la setmana passada van ser 190 casos, per tant es produeix un lleuger repunt del nombre de casos nous positius

La Comunitat Valenciana ha notificat 206 casos nous de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens des de l’última actualització, que situen la xifra total de positius en 385.902 persones. Per províncies, la distribució de nous positius és la següent: 19 a Castelló (39.428 en total), 59 a Alacant (145.059 en total) i 128 a la província de València (201.414).

D’altra banda, s’han registrat 6 defuncions per coronavirus des de l’última actualització pel que el total de defuncions des de l’inici de la pandèmia és de 7.169 persones.

Articles relacionats