10.9 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

La seu dels Populars de Gandia acollirà unes jornades de formació d’alcaldes del PP

• La Direcció Provincial del PP ha triat Gandia per a unes jornades de formació d’alcaldes de la província i per a la realització del Comité Executiu Provincial.

• Vicent Gregori: “Gandia serà aquest divendres la seu del PP de la província de València per a unes jornades que tindran com a objectiu principal recuperar les institucions locals amb la vista posada el maig de 2023”.

Divendres que ve 23 de juliol Gandia serà la seu del Partit Popular de tota la província de València, així ho ha comunicat hui des de la direcció provincial que presideix des de fa un any l’alcalde de Gavarda i Diputat provincial, Vicent Mompó.

Durant la jornada es realitzarà un acte de formació amb alcaldes de la província de València, finalitzant amb una reunió del Comité Executiu Provincial.

Des de el Partit Popular han assenyalat que “la presència de tota la cúpula provincial del Partit Popular respon al treball de l’actual direcció del Partit Popular en l’àmbit local, sota la direcció de Víctor Soler i, la importància de Gandia amb la vista posada en les eleccions locals de 2023”.

Articles relacionats