La seu del PSPV de Gandia apareix amb pasquins de «El Valle no se toca» i la imatge de Primo de Rivera

El Grup Municipal Socialista ha denunciat un atac a la seu del PSPV de Gandiua, que ha estat perpetrat durant la matinada d’este dijous, i que ha consistit en col·locar cartells amb el missatge «Valle de los Caído no se toca» i una imatge de José Antonio Primo de Rivera. 
«És molt antic i no pensem tolerar missatges d’odi especialment en un assumpte com la reparació democràtica i de la memòria de totes aquelles persones que van patir les conseqüències de la dictadura Franquista», ha declarat el regidor i dirigent local del PSPV, Jose Manuel Prieto, qui afegia que «hi ha una convicció profunda en l’actual govern d’Espanya per convertir la Valle de los Caídos en el que veritablement ha de ser, un element de reparació i no un element de discòrdia per a les víctimes de la repressió. Com Partit Socialista seguim compromesos amb aquesta causa i aquest compromís no ha d’anar acompanyat de missatges d’odi de tots aquests intolerants i nostàlgics de la dictadura».
«Ni és democràtic atacar les seus dels partits, ni ho és mantenir qualsevol missatge de legitimació de la dictadura Franquista. Aquesta societat no pot tolerar hui en dia missatges tan rancis, mediocres i insuportables en una societat democràtica» va finalitzar el portaveu socialista.

Et Pot Interessar