16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

La selecció valenciana de ciclisme compta en el valler Joan Llacer i el bellreguardí Miquel López

  • Els ciclistes Joan Llacer Fraile i Miquel López han sigut preseleccionats per a la selecció de la Comunitat Valenciana
  • La preselecció és pel pròxim Campionat d’Espanya de carretera que tindran lloc a Jaén entre el 21 i 23 d’agost.

    Llacer Fraile i López es van formar com a ciclistes en l’Escola de la Valldigna, ara ja són de la categoria sub-23, abans de passar al professionalisme, intentaran primer entrar en la convocatòria i després fer un bon paper.

    Cal destacar que el capità de l’equip Kike Gutiérrez ha seleccionat quasi 20 corredors, per a després completar un equip de 10 corredors, una difícil tasca per la qualitat i recursos dels ciclistes preseleccionats, segons ha confirmat Kike Gutiérrez.

    Aquest pròxim 1 de juliol tornaran a entrenar tots junts. Aquest serà la primera pressa de contacte per observar l’evolució de cadascun. Els dos corredors de La Safor saben que de ser seleccionats els espera un duríssim campionat, no sols pel traçat, sinó per les elevades temperatures que es produiran en la zona on es realitzaran el campionat d’Espanya.

    Primer entrenament de l’equip Cadet del Club Ciclista La Valldigna

Escola ciclismeD’altra banda diumenge passat el nou equip cadet de club ciclista La Valldigna va realitzar el seu primer entrenament al costat dels ciclistes de l’escola vallera amb un recorregut d’uns 50 quilòmetres entre Tavernes, Gandia, Barx i Tavernes.

Els entrenadors del nou equip Eduardo Llacer Fraile i Rubén de la Caller es van mostrar molt satisfets de com van les coses i esperen tindre tancada la plantilla en els pròxims dies.

Quant a les carreres ciclistes, les coses continuen igual i la federació continua inamovible. Molts advoquen per llogar un circuit de velocitat i fer alguna carrera coste el que coste, ja que precisament la província de València és la zona on més circuits hi ha de tota Espanya amb un total de cinc amb els seus respectius boxs.

Articles relacionats