20.5 C
Gandia
Diumenge, 26 maig, 2024

La selecció nacional de volei convoca a la gandiana Paola Martínez per a la Golden European League

Paola Martínez Vela, la gandiana jugadora de superlliga del Cajasol Juvasa Voley de Sevilla, ha sigut convocada per la selecció espanyola de volei per a preparar la Golden European League, pel que s’incorporarà a la concentració el 6 de maig en el centre d’alt rendiment de Sant Cugat i en la BLUME d’Esplugues de Llobregat.
Paola rep aquesta convocatòria de la selecció després del seu debut l’estiu passat en la fase de preparació del campionat d’Europa, i tornant a ser aquesta temporada una altra vegada la màxima anotadora del seu equip i una de les màximes anotadores de la Superlliga Iberdrola.
L’equip espanyol disputarà dos amistosos de preparació contra el Perú del 19 al 22 de maig a Madrid, abans de començar la seua participació en la Golden European League, el principal torneig continental de seleccions i que se celebra de forma anual.
La selecció femenina nacional competirà en el grup C i tindrà com a rivals a Azerbaiyan, Bielorússia i Finlàndia. Disputarà els seus tres primers partits lluny del territori nacional: 
25 de maig a Finlàndia
29 de maig en Azerbaiyan 
1 de juny a Bielorússia.

Articles relacionats