12.6 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

La selecció de ciclisme de la Comunitat Valenciana comptara amb representació d’esportistes de la Safor

– Els ciclistes de la Safor Joan i Lídia Llacer Fraile, Alejandra Puente i Lucía Martín defensaran els colors de la selecció valenciana

– Participaran en el Campionat d’Espanya de Ciclocròs que tindran lloc del 8 al 10 de gener a Cantàbria a la ciutat de Torrelavega.

El seleccionador valencià Paco Pla ha fet pública la llista dels i les ciclistes convocats per a la selecció Valenciana. El seleccionador ha fet un reconeixement als clubs i escoles que fan que a la comunitat es compte amb una pedrera molt important de ciclistes a on triar. Cas contrari al que passa a la màxima categoria.

El valler Joan Llacer Fraile és una de les principals bases en categoria sub 23, mentre que la seua germana Lídia és la que més opcions per a pujar al podi en categoria júnior sempre que no la penalitza un circuit amb massa fang, fet poc habitual en terres del nord.

Quant a la grauera Lucía Martín acompanyarà a Lídia en les júniors mentre que la gandiana Alejandra Puente participarà en categoria cadet i espera estar en el bloc capdavanter de les millors ciclistes d’Espanya a la seua categoria.

A aquests noms cal afegir el del ciclista format en el Triasport Gandia, Jordi Fournies que entra per primera vegada en la convocatòria en categoria cadet.

Sense cap dubte la gran baixa d’aquests nacionals serà la de l’actual campió d’Espanya en categoria cadet, el ciclista de la Font d’en Carrós Ivan Gomar que continua recuperant-se de la lesió en la clavícula. En aquests moments ja ha pujat a la bicicleta però realitzant només sessions d’entrenaments al corró, Gomar espera estar recuperat per a l’inici de temporada ciclista en carretera.

Articles relacionats