13.5 C
Gandia
Dimarts, 6 desembre, 2022

La Sant Silvestre de Gandia no celebrarà la carrera però manté les seues accions solidàries

– L’organització recollirà aliments i posarà a la venda polseres a benefici de diverses ONG

La Sant Silvestre Solidària de Gandia reuneix tradicionalment en la Plaça Major a centenars d’atletes que amb les seues cridaneres disfresses acomiaden l’any a ritme del running més desenfadat. Enguany no hi haurà festa ni carrera; però l’esdeveniment s’ha significat en els últims anys com una cita més solidària que esportiva i els organitzadors no volen perdre el caràcter social de la prova així que mantenen totes les accions a benefici de diferents ONG de la ciutat.

El CC El Garbí, club organitzador, ha disposat un estand per als dies 28,29 i 30 de desembre en la plaça de l’Ajuntament per a les vesprades fer una recollida d’aliments a benefici de Creu Roja Gandia i del Menjador Social.

Aquesta recollida anirà en part destinada al pla Respon Emergència Coronavirus de la Creu Roja que entre altres requereix aliments com: sucre, cereals, torrades, pa de motle, galetes, café soluble, Cola-Cao, cigrons, llentilles, fesols, pasta, magdalenes, tonyina, paté, mandonguilles de pot, fruita en conserva, farina, sal, sucs, llet i oli.

A més, l’organització ha posat a la venda unes polseres solidàries al preu de dos euros per a destinar els beneficis a la campanya Nadal i Reis que organitza tradicionalment Radio Gandia a benefici del Preventori Infantil i el Centre d’Acolliment Sant Francesc d’Assís. Les polseres estaran disponibles en el mateix estand els tres dies a la vesprada però a més es poden adquirir en altres punts de venda com les farmàcies: PeñaBel.lan, Del Passeig, Central i així com  en Dimendi i Tecnoesport.

Fotografia Sant Silvestre 2018

Articles relacionats