La sala Coll Alas de Gandia inaugura una exposició de Maria González

La sala Coll Alas de Gandia, acull des del dia 19 d’octubre, l’exposició EVIDENCE,  de l’artista Maria González (Manuel, 1992).  Resident a Gandia, Maria González, malgrat la seua joventut, té una dilatada trajectòria artística i la qualitat de la seua obra està avalada pels nombrosos premis aconseguits en certàmens artístics, entre els que podem destacar els Premis Vila de Pego (2015 i 2016), el Premi Salvador Soria de Benissa (2016), Premi de Pintura de la Real Acadèmia de Belles Arts de València (2016), Premi de Pintura Universitat de Múrcia (2017) o el Premi de Pintura Milagros Mir de Catarroja, en 2017.

Per a esta exposició, Maria González ha preparat un conjunt d’obres que amb el títol de EVIDENCE pretenen  precisament això, negar l’evidència. De l’observació de la realitat que l’envolta, Maria González, despulla les evidències  en una intensa operació de síntesi, però no amb la intenció de simplificar les coses  sinó de mostrar una visió diferent a la habitual per entendre el món que ens envolta. Segons David Marqués, comissari de l’exposició “ens trobem front a una maniobra conceptual l’interés de la qual radica en qüestionar la norma, «l’establishment», obligant-lo a un encontre forçós amb el seu valor negatiu corresponent”. La constant presència del negre contrasta amb les parets blanques. Però també trobem ocres, colors terra, òxids de ferro i daurats , colors que conformen el cosmos creatiu de  l’artista, la procedència dels quals incita a tractar de desxifrar possibles al·lusions simbòliques.

L’exposició s’inaugurarà divendres 19 d’octubre, a les 20 hores a la sala Coll Alas de Gandia  i es podrà visitar fins el 17 de novembre.

Et Pot Interessar