22.9 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

La Safor redueix el nombre de contagis actius de coronavirus en un 35%.

 

Una vegada arribat al cim més alt de contagis de la sisena onada, el passat dia 25 de gener, amb 8.421 casos actius a la Safor, s’ha produït el canvi de tendència de la pandèmia i en tan sols 15 dies  es rebaixa el nombre de casos actius de coronavirus fins a 5.455 casos, la qual cosa suposa una reducció del 35%.

Tendència clarament descendent després de 4 actualitzacions en les quals s’ha reduït el numere de contagis amb força, encara que no es pot dir que ha finalitzat perquè la xifra de contagis continua sent molt elevada i la incidència acumulada és de 3.173,30 en el conjunt de la Safor.

Evolucio pandemia coronavirus a la Safor 080222

Destacar a Gandia, Oliva i Tavernes que són les que han reduït, absolutament, en major mesura el numere de casos actius, entre les tres tenen 827 casos menys.

Assenyalar els municipis de Barx, Bellreguard, Daimús, Piles, Rafelcofer i Vilallonga, que també han tingut una rebaixa substancial del nombre de contagis per coronavirus.

Covid Safor 080222

Dades positives, que ens donen esperança en la finalització d’aquesta sisena onada, però que també han de convidar-nos a ser prudents i conseqüents perquè no es produïsquen noves onades de contagis.

Articles relacionats