24.2 C
Gandia
Dimecres, 31 maig, 2023

La Safor entra en la fase d’altiplà de la sisena onada de coronavirus

La conselleria de Sanitat ha notificat una nova actualització de dades de contagis dels pobles de la Comunitat Valenciana, en aquesta, les dades de la Safor del nombre de contagis actius s’ha reduït en -1,54% i amb aquesta ja són 4 les actualitzacions en les quals el creixement de la pandèmia s’ha vist frenat, entra l’evolució en la fase d’altiplà que podria desembocar en les pròximes actualitzacions en una rebaixa més substancial del nombre de persones contagiades.

Corba contagis de la Safor

La Safor encara suporta dades altíssimes de contagis amb 8.421 casos actius, la qual cosa suposa una incidència acumulada de 4.823 casos per cada 100 mil habitants, i continua reduint la diferència amb la incidència acumulada de la Comunitat Valenciana que augmentat fins als 4.310 casos.

En aquesta actualització han sigut 21 pobles els que han rebaixat el nombre de persones contagiades respecte a l’anterior actualització, la qual cosa significa un canvi de tendència d’allò que venia ocurrent des de fa setmanes de contínues increments.

Destacar Gandia amb 103 casos menys, Oliva amb menys 52, Vilallonga – 24, Xeraco -19 i L’Alqueria de la Comtessa amb -19.

Ador continua amb una incidència acumulada de 16.246, és un dels pobles de la Comunitat Valenciana amb major incidència.

Bellreguard, Beniarjó, Benirredrà, Miramar, Palmera, Rafelcofer i Xeresa estan per damunt dels 6.000 casos per cada 100 mil habitants.

Covid Safor 280122

Articles relacionats