12.8 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

La Safor abandona el risc extrem de contagi 56 dies després

56 dies després la Safor, a les portes de celebrar les Falles de 2021,  registra una incidència acumulada de 189,94 casos per cada 100 mil habitants i torna a estar davall de la registrada per la Comunitat Valenciana de 199,17, la qual cosa reafirma la clara tendència descendent de la pandèmia a la Safor.

Gandia està millorant contínuament les seues dades però encara es troba en risc extrem de contagi amb una incidència acumulada de 230,68, per la qual cosa encara arrossega al conjunt de la Safor a tindre alta la incidència acumulada.

Covid Safor 31082021

Només dos pobles han augmentat el nombre de casos actius en aquesta actualització, Potries amb 2 casos més i Benifairó també amb dos casos, la resta, 29 pobles, han disminuït els casos o es troben igual que en l’última actualització.

Covid casos crecen 31082021

Del contrari els pobles de la Safor que més han baixat els casos actius són Gandia, tavernes, Oliva, Piles , Bellreguard, Almoines, Miramar, Xeresa i Ador, la malloria d’aquest pobles es troben encara en risc extrem de contagi.

Covid casos descienden 30082021

 

Cal recordar que el fet de tindre administrada la pauta completa de la vacuna no significa que es pot abandonar el 100% de la protecció, sinó que s’ha d’estar vigilants i atents per a evitar contagis.

Per això, de cara als pròxims dies festius, s’ha de mantindre les mesures de protecció, la màscara, la distància social i no relaxar-ses en aquests dies que venen on hi haurà una major interrelació social, ja que es compartirà taula i espais de confiança, i sobretot, la importància de l’ús obligatori de la mascareta en aquests ambients més relaxats per protegir-nos i cuidar-nos tots.

Articles relacionats