12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

La Rotovense Musical celebra el seu 70 aniversari

 

La Rotovense Musical ha celebrat les festes de la patrona de la música, Santa Cecília, amb un cap de setmana replet d’activitats i amb un al·licient especial, ja que enguany fa 70 anys que la banda en va iniciar l’activitat.

A més de celebrar esdeveniments com esmorzars, dinars, sopars, partides de truc o venda de rifes, cal ressaltar el passacarrer i l’arreplegada dels nous músics del dissabte 27 de novembre. Ròtova tornà a gaudir de la música per donar la benvinguda a les noves incorporacions de la banda, les quals representen el futur d’aquesta. I també el concert en honor a Santa Cecília del mateix dia, on vam poder gaudir dels nous músics i, per descomptat, dels més veterans amb una primera part dirigida pels músics amb 25 anys a l’agrupació; i una segona dirigida per l’actual director de La Rotovense, Toni Pons Garcia; el concert finalitzà amb l’himne de la banda La Rotovense Musical d’Álvaro Navarro, dirigida per Fernando Climent, músic que es jubila en aquesta cita.

Diumenge 28 de novembre, les celebracions finalitzaren amb una nova cercavila pels carrers de Ròtova, una missa solemne en honor a Santa Cecília i un dinar de germanor a la Nau d’Usos Múltiples.

Des de l’Ajuntament de Ròtova han assenyalat que “volem felicitar a La Rotovense Musical el seu 70 aniversari; gràcies per aquests 70 anys omplint de música els carrers de Ròtova i per ser, en el nostre municipi, els màxims representants de l’estima, el respecte i la tradició musical, part fonamental de la cultura valenciana”.

Articles relacionats