LA REGIDORA D’ESPORTS DIU QUE ELS DESPERFECTES AL CAMP ROÍS DE CORELLA S’HAN DEGUT A UNA OBRA DEFECTUOSA

La coberta de les grades dels camps de futbol de Rois de Corella ha patit desperfectes a causa de les ratxes de vent que s’han produït últimament i que les han deixat inservibles, però els danya han estat afavorits també per una obra defectuosa, segons la Regidoria d’Esport, que ha assenyalat que la coberta es repararà en pocs dies.

 

El retard en la reparació s’ha degut al fet que els treballs es van realitzar sense cap tipus de projecte i sense contemplar possibles solucions davant les inclemències meteorològiques, ja que ni els ancoratges eren els deguts ni la lona estava microperforada per evitar el «efecte vela».

Un altre problema que ha tingut l’executiu és que les factures dels treballs que reclamava l’assegurança no consten en IPG que va ser l’encarregada d’ordenar els treballs sense que hi hagués encomana de gestió pel que s’ha hagut de buscar els proveïdors del servei per remeteren novament les factures al departament d’Esports per un valor total de 18.000 €.

L’edil responsable d’esports, Lydia Morant, ha indicat que «una altra vegada ens trobem amb un problema heretat de l’anterior govern que, en plena campanya electoral, va decidir realitzar els treballs ràpidament sense importar les possibles conseqüències de la mala planificació i amb el perill que això comporta per a tots els usuaris del centre esportiu. A més, i com ja és costum, el PP de Gandia va encarregar la feina però ni tan sols va registrar les factures”.

Et Pot Interessar