LA QUARTA EDICIÓ DE LA LLANÇADORA D’OCUPACIÓ DONARÀ OCASIÓ A 25 JOVES DE GANDIA D’EXPLORAR OPORTUNITATS EMPRESARIALS

L’Ajuntament de Gandia, la Fundació Telefònica i la Fundació Santa María la Real uneixen els seus esforços en la lluita contra la desocupació juvenil, promovent una nova Llançadora d’Ocupació a la ciutat, que servirà per ajudar a 25 joves a entrenar una nova búsqueda d’ocupació en equip, reforçar les seues competències, millorar la seua empleabilitat i comptar amb noves possibilitats d’inserció laboral.

Estarà integrada per 25 joves que es troben en situació d’atur o desocupació; i que tinguen fins a un màxim de 29 anys, en el cas d’homes; i un màxim de 34 anys, si són dones. A partir de hui i fins al 4 de març podran inscriure’s al programa, tant en format on-line, a través de la web de Llançadores (http://www.lanzaderasdeempleo.es/formulario-de-inscripcion) o en format presencial, recollint i presentant els formularis en les oficines de l’Àrea de Polítiques Econòmiques i Innovació de l’Ajuntament (situades en la calli Fundació Vicente Ferrer, 6 – edifici CSI-COM). Així mateix, poden sol•licitar informació en el telèfon 96 295 96 97.
Què fan en la Llançadora?
Els 25 joves que resultin seleccionats per participar en aquesta nova Llançadora, es reuniran diversos dies a la setmana en locals cedits per l’Ajuntament: en les dependències de l’Àrea de Polítiques Econòmiques i Innovació. Tindran un coordinador o coach, qui establirà un calendari d’activitats per millorar la seua empleabilitat. Duran a terme sessions de coaching i intel•ligència emocional, dinàmiques de comunicació, marca personal i cerca d’ocupació 2.0; entrenament d’entrevistes personals; elaboració de mapes de d’ocupacionalitat, visites a empreses, reunions amb emprenedors i processos d’intermediació laboral amb responsables de Recursos Humans.
Bons antecedents
Amb anterioritat, han funcionat tres llançadores a la ciutat, per les quals han passat 68 persones aturades, que han aconseguit millorar el seu objectiu professional, ampliar la seua xarxa de contactes professionals, comptar amb noves oportunitats per apropar-se a les empreses, trobar un treball o promoure el seu projecte d’emprenedurisme, amb una mitjana d’inserció laboral superior al 60%.

Et Pot Interessar