20.1 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

La prova d’Escoles de Ciclisme de Catadau reafirma el bon estat de salut de la pedrera de la Safor

 

 

Nous triomfs per als i les ciclistes de la Safor en la carrera d’Escoles de Ciclisme de Catadau, prova puntuable pel challenge provincial disputat diumenge passat en el circuit més llarg de la temporada.

Irene Flores, Andrea Contero, Marc Donet, Dani Sánchez i Alex Moreno van ser els que van aconseguir pujar al podi en esta nova edició.

La prova reina d’infantils va oferir la victòria d’Irene Flores després de diverses carreres intentant-ho mentres que en xics, Sergi Margarit es va classificar en la cinquena plaça després d’una carrera on va haver de parar l’escamot, ja que tenia al seu company escapat.

En infantils de primer any Andreu Sansaloni va haver de conformar-se amb el huité lloc després de perdre la posició de pòdium en els últims 100 metres, mentres que Cristian Vercher acabe quart després de succeir el mateix en els últims metres.

Andrea Contero obtenia una valuosíssima segona posició en alevins de segon any amb Alex Sánchez acabant en la sisena posició.

La prova de principiants de segon any, triplet dels saforencs amb victòria d’Alex Moreno seguit de Marc Donet i Alex Sánchez, mentres que Dídac Gómez seria quart, i Sergi Esteban acabaria cinqué en els de primer any.

En promeses de segon any, Albert Galbis seria desqualificat després d’aconseguir la segona plaça després d’alçar els braços en la línia de meta. El reglament d’escoles està ben especificat amb la prohibició d’alçar les mans en línia de meta.

Articles relacionats