21.6 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

La prova d’Escoles de Ciclisme celebrada a Almussafes confirma la qualitat dels ciclistes de la Safor

Amb la volta de les dones a l’última cita de reunió d’escoles provincial celebrada en la localitat riberenca d’Almussafes aquest passat diumenge van tornar els podis per als i les ciclistes de la Safor.

Una cita on Carla Martínez, Irene Flores i Andrea Contero de l’escola gandiana van aconseguir acabar en la segona posició en les seues respectives categories després de l’absència de Carla Bañuls.

En la categoria reina d’infantils de segon any, Martínez acaba segona després d’una carrera molt moguda mentre que en infantils de primer any, Flores aconseguiria també la segona plaça amb Sergi Margarit acabant nové en xics.

A la categoria d’alevins de segon any, Andreu Sansaloni de l’escola d’Ontinyent obtindria la cinquena posició mentre que en alevins de primer any, Àlex Sánchez acabava tercer i Andrea Contero obtenia la segona plaça.

En principiants de segon any, arribaria la primera victòria amb  Cristian Vercher mentre que en principiants de primer any es va tornar a repetir el mateix podi que a Catadau amb Àlex Moreno del club del Villar del Arzobispo en primera posició, Marc Donet de l’escola de Sueca en segona posició i Dani Sánchez del Triasport en tercera posició mentre que Didac Gómez seria sisé novament.
Finalment en la categoria de promeses de segon any,  Sergi Esteban aconseguiria la quarta plaça final.

Aquest pròxim diumenge es disputarà en la ciutat castellonenca de Benicarló el campionat autonòmic d’escoles on possiblement hi haurà moltes absències per la llunyania d’aquesta cita a escassos quilòmetres de la província de Tarragona.

Articles relacionats