11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

La prova de ciclocròs de Carlet va donar una bona collita de resultats per als ciclistes de la Safor

Bona collita dels ciclistes saforencs en la segona prova puntuable per a la Copa Valenciana de ciclocròs que s’ha disputat aquest passat diumenge a Carlet.

En la categoria d’escoles amb una participació rècord de més de 200 corredors és on els resultats van ser millor de l’esperat.

En la categoria de promeses, Sergi Esteban va obtindre la huitena plaça.

En la categoria de principiants es va obtindre la primera victòria amb Alex Moreno mentre que Cristian Vercher va ser el catorzé, Marc Donet quinzé, Didac Gómez 28, Nasio Grau 31 i Gerard Pastor 37.

Alejandro Segui va obtindre el segon podi de la jornada amb el segon lloc mentre que Andreu Sansaloni dihuité i Iker Arlandis el 45.

En infantils, primera victòria de Carla Bañuls on Sergi Margarit acabaria nové, Oriol Olaso quinzé, Irene Flores cinquena de xiques i Carla Martínez sisena.

Resta de Categories 

En la categoria femenina absoluta, Lídia Llacer Fraile va obtindre la seua primera victòria en aquesta Copa com també Jordi Fournies en la categoria júnior, on Jairo Jaén va ser quart. En la categoria sub 23, Marc Mestre acabaria tercer.

En la categoria de cadet va ser on més corredors saforencs van pàrticipar, Paula Esteban acabaria tercera amb Marc Iborra desé, Aitor Arlandis onzé, Jorge Flores 19, Xavi Mestre 22, Javier Sánchez 24 i Ausiàs Puente 28.

Articles relacionats