13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

La programació cultural del Real ha reunit més de sis mil espectadors al darrer trimestre

La Programació Cultural del Real de Gandia, organitzada per l’Ajuntament, tanca amb èxit l’últim trimestre de l’any 2018, amb un total de 6.200 espectadors. Les representacions de la II Mostra de Teatre “Dimas Cucart”, el Porrat, la XVIII Cursa de la Penya Real, els concerts de música en honor a Santa Cecília, el Cantajuegos, i el Musical Peter i Garfi van ser els actes amb més afluència.
El consistori valora positivament aquests tres mesos de cultura, oci i gastronomia amb els esdeveniments organitzats tant per l’ajuntament com per les associacions del municipi.
La Programació Cultural del Real de Gandia, que inclou teatre, cinema, esport, tallers, música…, llança unes xifres globals de públic “molt bones i ens motiven per a continuar treballant pel mateix camí”, assenyalen.
La Programació Cultural del Real de Gandia inclou propostes per a tots els públics i diversos dies a la setmana entre les quals cal destacar, el taller de memòria, La II Setmana Cultural de la Gent Gran, cinefòrum infantil, contacontes, tallers de patchwork, de scraptbooking, de cuina, de ceràmica, xarrades, excursions o la recent extensa programació de Nadal.
L’alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell, explica que continuaran potenciant aquesta iniciativa en els pròxims mesos: «Estem molt satisfets de la resposta de la gent.  Seguim en el projecte que vam iniciar l’any passat. Volem conjuminar en una mateixa proposta la necessitat d’ampliar l’oferta cultural i d’oci, i al seu torn, oferir activitats de tota mena, i encara que l’assistència de públic és notable, continuarem treballant per a consolidar la Programació Cultural del Real de Gandia en els pròxims anys. També vull agrair la implicació de les Associacions del Real, ja que sense elles, no haguera sigut possible».

Articles relacionats