15.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

La primera línia de la Platja de Gandia compta amb Wifi gratuït

– Gandia instal·la 17 noves antenes per subministrar Wifi gratuït a primera línia de platja

AO 7639 copia 1Vicent Mascarell, regidor delegat de Turisme i Jose Manuel Prieto, en qualitat de regidor responsable de Modernització, han presentat aquest matí la nova xarxa de Smart Wifi que s’ha instal·lat a la façana marítima. Aquesta brindarà el servei gratuït al llarg de tot l’any a la ciutadania i als turistes que ens visiten. La xarxa wifi funciona sota el nom de VisitGandia.

S’han instal·lat 17 punts Wi-Fi distribuïts entre els 6 km de la platja Nord. La instal·lació ofereix als turistes un servei gratuït de connectivitat Wi-Fi. Una platja connectada que contribuirà a incrementar els ja alts nivells de qualitat que ofereix la platja Nord de Gandia, pel que fa a qualitat ambiental dels recursos i dels serveis turístics que s’ofereixen en línia amb el projecte Platges Intel·ligents.

Amb aquesta mesura ens situem com una ciutat referent en l’Estat en aquest àmbit a la Comunitat Valenciana com l’única ciutat juntament amb Benidorm que comptarà amb aquest servei” va explicar Mascarell. També ha incidit que aquest servei també tindrà un retorn per a la ciutat, ja que el consistori podrà oferir informació als usuaris a més de recollir informació per conéixer millor el perfil dels visitants i les seues preferències. “Amb tota aquesta informació podrem treballar en iniciatives que augmenten la fidelització de les persones que ens visiten. En FITUR ja vam anunciar la nostra aposta per convertir-nos en una destinació turística intel·ligent i aquesta iniciativa és una bona prova del camí que estem recorregent“.

Jose Manuel Prieto ha informat que aquesta acció és la primera de moltes altres que es posaran en marxa en aquest àmbit. “Anteriorment no podíem oferir aquest servei pels condicionants del mercat de la competència. Però ara hem trobat la fórmula per oferir un ample de banda comercial a veïns i turistes a la primera línia de platja. Al ateix temps recollim informació que ens ajuda a millorar com a destinació“.

L’edil ha recordat que durant aquest any de ha d’acabar d’executar la subvenció de 50.000 € del WIFI4EU que permetrà instal·lar el wifi públic a les principals places de centre de la ciutat en una primera fase. “Internet ha de ser un dret que nosaltres com a administració hem de mantindre per evitar la bretxa digital i seguir treballant per a convertir-nos en una ciutat intel·ligent“.

Articles relacionats