La primera Gala del Turisme de Gandia reivindica la qualitat com a únic camí per canviar el perfil del visitant

Guardó al Campus de Gandia de la UPV.

L’Ajuntament de Gandia ha retut este dimecres un homenatge l’esforç d’empreses i institucions en l’impuls del sector turístic local en una gala celebrada a l’Hotel Bayren RH en la que s’han atorgat 36 guardons. Esta la primera vegada que Gandia celebra un esdeveniment d’estes característiques, amb el qual pretén impulsar la qualitat com  distintiu del turisme de Gandia.

Al voltant de tres-centes persones vinculades al sector empresarial turístic, representants de l’Agència Valenciana de Turisme i la Diputació de València, empreses de comunicació i institucions acadèmiques han participat en esta primera gala. Contribuir a que Gandia siga considerada com una ciutat referent de qualitat turística és l’objectiu d’esta iniciativa, segons fonts de l’Ajuntament. Els organitzadors s’han marcat dos repetes: la desestacionalització de l’oferta i traure major rentabilitat al sector. Atraure a turistes cada vegada amb major poder adquisitiu mitjançant un progrés en la qualitat dels serveis és l’objectiu final, una aspiració que l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, responsable de Turisme, ha volgut fer visible amb el format de gala. 

Intervenció de la directora general de Turisme, Raquel Huete.

Els guardos s’han dividit en quatre grans blocs:

-1. Qualitat Sicted (Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destins), amb els següents reconeixements:

a)Allotjaments:

Apartamentos Turísticos Biarritz, Inmobiliaria Ferrairó, Inmobiliaria Marblau, Camping L’Alqueria, La Gastrocasa, Hotel Fin de Semana Weekend, Hotel Mavi, Hotel Albatros, Hotel Biarritz    , Hotel Los Robles, Hotel Principal, Hotel Safari, Hotel RH Gijón, Hotel RH Riviera, Hotel RH Bayren Parc, Hotel RH Bayren

 

Viajes Gandia, Viajes Carrefour, Ideari Coop., Restaurante Parsifal, Restaurante Jack the Pepper, Museu Faller, Palau Ducal

c) Serveis municipals

CI Parpalló Borrell, CI Marjal de Gandia, Platja Nord, Tourist Info Gandia, Tourist Info Gandia Faro 1, Tourist Info Gandia Faro 2

– 2. Projecte del Gandia Convention Bureau, amb els següents reconeixements:

a)-Campus de Gandia de la UPV per l’organització Comunica2 2017. Este és el congrés més prestigiós sobre xarxes socials que es realitza a Espanya i tot un referent. Ja compta amb 7 edicions.

Vicente Frasquet, director de l’hotel Bayren RH.

b)-Federación Asambleas de Dios de España (Fade), per l’organització del 13 Congrés FADE 2017 ‘Missio Dei’. Enguany han vingut ací a Gandia 1.800 participants de tota Espanya, Europa i Latinoamèrica.

– 3. Turisme associat a esdeveniments esportius, on es reconeix a clubs i organitzadors per atraure als hotels a tota la gent que forma part de les proves esportives, i sobretot es valoren els esdeveniments que s’organitzen fora de temporada.

Els reconeixements en este apartat han estat els següents:

a)-Al Club Ciclista Escapada per la Setmana Ciclista Valenciana, que ha portat més de 500 persones, entre d’elles, les millors ciclistes del món, que van vindre acompanyades pels seus equips.

b)-A l’empresa Beach Camp per l’organització del Sunsation Beach 2016 i 2017, gràcies a la qual porten a Gandia al voltant de mil jugadors de volèi platja, millorant l’ocupació hotelera i d’apartaments als mesos de temporada baixa.

Intervenció de PIlar Moncho, diputada provincial de Turisme.

– 4. Per últim, satorgaran tres PREMIS a la trajectòria, innovació i aposta per la qualitat

Guardó a Nieves Torregrosa, de l’hotel Los Robles.

-a) Hotel La Gastrocasa, perquè en el poc temps que porta obert ha aconseguit posicionar-se com un allotjament diferent i de qualitat en l’àmbit nacional. Ha estat nominat a millor hotel amb restaurant al Portal Ruralca i és el primer hotel d’Espanya certificat en Intel.ligència Turística.

 

-b)Restaurante Casa Manolo, per haver renovat l’estrela Michelin i ser l’únic de la comarca amb este important distintitu.

-c)Hoteles RH, per ser la segona cadena hotelera més important de la Comunitat Valenciana, que compta amb 4 hotels a la platja de Gandia (Hotel Bayren, Bauren Parc, Gijón y Riviera), i que fa una clara aposta per la qualitat. La cadena certificada amb els segells ISO i Q de qualitat enguany ha obtingut el certificat de ‘huella de carbono’ per haver reduït les seues emissions de CO2 a l’atmosfera.

Et Pot Interessar