21.8 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

La presentació de l’espai Arpilleres per la Diversitat Estimem Bellreguard va ser tot un èxit

– Moltes dones de diferents orígens ens vam emplaçar a compartir experiències per enfortir els vincles des de diferents mirades culturals a Bellreguard

El Taller d’Arpilleres Estimem Bellreguard II és una oportunitat per teixir nous vincles a través de l’art i promoure el diàleg intercultural. La tècnica de les arpilleres és una metodologia de treball que utilitza l’art com a mitjà d’expressió alternatiu.

S’ha utilitzat al voltant del món com una manera diferent de participar, expressar, denunciar o simplement compartir experiències.

El taller d’Arpilleres Estimem Bellreguard II és un espai de confiança i coneixement mutu des d’on poder expressar la cultura o cultures pròpies, repensar la interculturalitat per a enriquir-nos amb les diferents maneres de pensar, ser i estar al món.

Un espai de coneixement mutu que comença a caminar, obert a qui vulga participar i aportar. On Moltes dones de diferents orígens es van emplaçar a compartir experiències per enfortir els nostres vincles des de diferents mirades culturals.

Les Arpilleres com a eina per compartir cultures, experiències, enriquir-nos i créixer com a poble. Un espai on totes i tots poden compartir la seua mirada del món i el procés migratori que han portat a termini.

Estimar Bellreguard vol dir estimar la seua diversitat, aquest projecte ha sigut possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Bellreguard, Estimem Bellreguard, Mesa d’Entitats Bellreguard i l’Escola Democràtica Vicenta Segui. 

Articles relacionats