21.8 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

La Policia Nacional evita que un delite de maltractament a l’àmbit familiar acabarà en tragèdia

 

 

• La Policia Nacional deté a un home per amenaçar amb un ganivet i unes tisores a la seua parella

• Gràcies a la col·laboració ciutadana

• La víctima volia deixar la relació sentimental i anar de l’habitatge que tots dos compartien

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a un home de 29 anys, com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar, després d’amenaçar a la seua parella en ple carrer amb un ganivet i unes tisores. Tots dos objectes van ser intervinguts pels agents.

Els fets van succeir sobre les huit i mitja de la vesprada, quan els agents que realitzaven labors de prevenció, van ser requerits per un taxista, el qual els va indicar que acabava de veure a una parella discutint i que l’home portava un ganivet i unes tisores a la mà.

La patrulla es va dirigir immediatament al lloc, observant a una parella discutint i com l’home esgrimia un ganivet de grans dimensions i unes tisores, que va llançar al sòl en adonar-se de la presència dels agents.

Els policies després d’interceptar a l’home i practicar-li un escorcoll superficial per si portara alguna altra arma, van esbrinar que la parella hauria començat una discussió, moments abans, a conseqüència que la dona volia deixar la relació sentimental i anar de l’habitatge que tots dos compartien.

Pel que sembla, quan la dona va voler abandonar el domicili, el sospitós li va amenaçar de tirar-se pel balcó, fent la intenció, sent impedit per la víctima, després de la qual cosa, van baixar al carrer on la dona va sol·licitar un taxi per a anar-se, moment en el qual el sospitós li va amenaçar esgrimint un ganivet de grans dimensions i unes tisores, tot això alhora que s’autolesiona als braços.

Finalment i després de realitzar les comprovacions oportunes els policies van detindre a l’home com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar, sent traslladat a un centre sanitari perquè fora assistit per les lesions que s’hi havia autoinfligit.

El detingut, amb nombrosos antecedents, ha passat a disposició judicial.

Articles relacionats