La Policia Nacional deté a una parella per retindre i robar a un home després de concertar una cita sexual

La Policia Nacional ha detingut a Gandia a una parella, de 17 i 35 anys, com a presumpta autora dels delictes de robatori amb violència i detenció il·legal després d’una cita sexual amb un home. La víctima va ser retinguda almenys dues hores en el domicili, i després de sostraure-li els diners en efectiu que portava va ser colpejat i obligat a traure diners d’un caixer. A més li haurien realitzat fotografies en roba interior així com del seu document nacional d’identitat.
Les investigacions es van iniciar la setmana passada en tindre coneixement els policies que a principis d’abril, un home havia sigut retingut en un habitatge de Gandia per una parella i posteriorment obligat a extraure diners d’un caixer automàtic. 
Els policies van esbrinar que l’home havia contactat amb una xica a través d’una web de cites, i després de contractar els seus serveis, aquesta li havia enviat l’adreça d’un domicili per a la trobada on havia acudit, sent rebut per la xica que li va dir que estava el seu marit i que havia de pagar-li a ell. 
L’home després d’entregar-li 50 euros, va marxar amb la xica a una habitació de la casa i quan s’estava despullant, va irrompre a l’habitació el suposat marit amb un gos cridant-li que la xica era menor d’edat i que havien d’arreglar-ho d’alguna manera, alhora que li feia fotos tant a ell com al dni. 
La parella va deixar tancat a l’home a l’habitació sense poder eixir ja que en el corredor hi havia dos gossos de raça perillosa, i unes dues hores més tard el van obligar a acompanyar-los, amb els gossos, a un caixer perquè traguera 110 euros, deixant les seues pertinences en el domicili. Posteriorment van tornar a l’habitatge i el van deixar marxar. 
Els policies després d’esbrinar la identitat de la parella, van descobrir que la xica tenia un assenyalament de desaparició després d’haver-se escapolit d’un centre de menors, i després de localitzar-los i de realitzar les comprovacions oportunes els van detindre com a presumptes autors dels delictes de detenció il·legal i robatori amb violència.
Es continua les investigacions per al total esclariment dels fets, així com per a esbrinar si poguera haver-hi més víctimes.
Dels detinguts, l’home, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial, i la xica menor d’edat, després de donar compte a fiscalia de menors, va ser reingressada en el centre de menors.

Et Pot Interessar