17.1 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

La Policia Nacional deté a un home que tenia en vigor quatre reclamacions judicials

 • En el transcurs d’una inspecció juntament amb Inspecció de Treball i Seguretat Social de València
 • En adonar-se de la presència policial va tractar d’amagar-se en un soterrani

  Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a un home de 45 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor de quatre delictes de reclamació judicial, en tindre en vigor quatre reclamacions judicials, tres d’elles de cerca, detenció i ingrés a la presó i una per cerca, detenció i personació, per diferents jutjats penals de Saragossa.

  Els fets van ocórrer mentre els policies al costat de funcionaris d’Inspecció de Treball i de la Seguretat Social de València realitzaven inspeccions en establiments d’hostaleria de la localitat de Gandia.

  Mentre es trobaven en un dels establiments, els agents van observar que una persona, pel que sembla, corria a amagar-se cap a un soterrani magatzem, per la qual cosa el van interceptar i van esbrinar que era el gerent encarregat d’aquest.

  Els policies van observar que aquest davant la seua presència es trobava nerviós i poc col·laborador en el moment en el qual li van sol·licitar la seua documentació, així com van esbrinar que al mateix li constaven en vigor quatre reclamacions judicials, tres d’elles amb ingrés a la presó, per diferents jutjats penals de Saragossa, per la qual cosa va ser detingut.

  Finalment, els agents van esbrinar que l’ara detingut per què sembla en tindre coneixement de les reclamacions, havia fugit de Saragossa i s’havia establit a Gandia utilitzant l’establiment d’hostaleria de la seua germana per a ocultar-se.

  El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Articles relacionats