23.4 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

La Policia Nacional deté a un home per sostraure 147 senyals de trànsit de la “Volta Ciclista a la Safor”

• Va causar nombrosos problemes als participants així com situacions de perill en el desenvolupament de la prova

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a un home de 40 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de furt, per haver sostret els senyals de trànsit de la Volta Ciclista a la Safor que es va desenvolupar el passat dia tres de febrer.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els agents del succeït. Pel que sembla, algú hauria sostret els senyals direccionals i de perill de la Volta Ciclista a la Safor en les hores prèvies a la prova, causant nombrosos problemes als participants així com situacions de perill en el desenvolupament d’esta.

Després de nombroses perquisicions, els investigadors van identificar plenament i van localitzar al supòsit responsable dels fets, després de la qual cosa va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de furt.

L’arrestat, sense antecedents policials, va ser posat en llibertat una vegada sentit en declaració no sense abans ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan fora requerit per a això.

Articles relacionats