23.8 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

La Policia Nacional deté a un home per circular amb el cotxe per la vorera

• Es va mostrar agressiu quan els agents li van donar l’alt, arribant a propinar-los puntades i causant-los lesions, així com causant danys en el vehicle policial “Z

• També ha sigut proposat per a sanció per incomplir l’horari establit pel toc de queda

Agents de la Policia Nacional han detingut en Gandia a un home de 55 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte d’atemptat a agent de l’autoritat, després d’agredir als policies que li van donar l’alt i van identificar per circular amb el seu vehicle sobre la vorera.

Els fets van tindre lloc el divendres, passades les dotze de la nit, quan els agents que prestaven servei de prevenció de la seguretat ciutadana van ser alertats per diversos ciutadans que un vehicle circulava sobre la vorera en la plaça Crist Rei.

Els policies van acudir immediatament al lloc, observant un turisme circulant per la vorera. En adonar-se el conductor del mateix de la presència policial, va baixar el vehicle a la calçada, però va continuar la marxa. Per això, els agents li van donar l’alt, indicant-li que parara el motor i que s’identificara.

El conductor, molt alterat, va començar a insultar als policies, intentant arrancar de nou el cotxe i fugir del lloc. Per a evitar-ho, els agents ho van agafar del braç i van obrir la porta del vehicle intentant traure al conductor de l’interior. En aquest moment, l’ara detingut va començar a espentar i propinar puntades als policies, causant-los lesions que posteriorment van requerir assistència mèdica.

Per tot això, els policies ho van detindre com a presumpte autor d’un delicte d’atemptat contra agent de l’autoritat. L’arrestat, molt agressiu, també va colpejar el vehicle policial quan va ser traslladat a la Comissaria, causant danys en aquest, arribant a doblegar el marc superior d’una de les portes.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial. Els agents, a més, li van proposar per a sanció per incomplir l’horari establit pel toc de queda.

Articles relacionats