26.6 C
Gandia
Dilluns, 4 juliol, 2022

La Policia Nacional deté a un home a Gandia per cinc robatoris amb força

– La Policia Nacional deté a un home a Gandia per cinc robatoris amb força fets en un sols un mes

– En total es va portar més de 600 euros, dos patinets elèctrics i una vídeo consola

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a un home de 34 anys, després de presumptament cometre cinc robatoris amb força en establiments comercials, quatre bars i una botiga d’electrònica. Entre tots els robatoris es va fer en 662 euros, dos patinets elèctrics i una vídeo consola.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els agents de cinc robatoris amb força en establiments comercials, quatre bars i una botiga d’electrònica, entre els dies 10 i 30 de gener, tots ells pel mateix modus operandi, la qual cosa va fer sospitar que es tractava de la mateixa persona. El sospitós fracturava la porta d’accés o els cristalls amb una tapa d’embornal, sempre de matinada, per a posteriorment apoderar-se de les caixes registradores o forçar les màquines escurabutxaques.

Durant les investigacions els policies van centrar les sospites sobre un delinqüent habitual de la ciutat, per la qual cosa va establir un dispositiu de vigilància per a la seua localització.

Finalment va ser localitzat i detingut en el barri de “Les 500” de Gandia, quan vestia una peça de roba que portava posada en un dels robatoris, a més d’altres evidències localitzades durant la investigació.

El detingut amb quasi un centenar d’antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Articles relacionats