4.9 C
Gandia
Dimecres, 19 gener, 2022

La Policia deté a Gandia un home quan anava a embarcar en el ferri d’Eivissa amb droga

• El detingut va ser identificat perquè li constava una ordre de detenció i ingrés a la presó

• Els agents van localitzar sis plaques, pel que sembla haixix, a l’interior de les seues sabates i sota els pantalons

• En el cotxe amb el qual circulava van localitzar altres dotze plaques, el pes de les quals ascendeix a més d’un quilo

 Agents de la Policia Nacional han detingut en el port de Gandia a un home de 27 anys, d’origen espanyol, en constar-li en vigor una ordre de detenció i ingrés a la presó pel jutjat penal número 8 de Palma de Mallorca amb motiu de conducció sota influència d’alcohol o drogues, així com presumpte autor d’un delicte contra la salut pública després de localitzar-li un total de 18 plaques de, pel que sembla, haixix amb un pes aproximat d’un quilogram huit-cents grams.

Els fets van ocórrer al matí, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser requerits per la Sala del 091 perquè es dirigiren al port de Gandia, en tindre coneixement que en el ferri amb destinació a Eivissa anava a embarcar una persona que tenia en vigor una ordre de detenció.

Immediatament els policies es van dirigir al lloc i després de localitzar al sospitós, que circulava amb el seu cotxe, li van donar l’alt i el van identificar. Els agents li van localitzar a l’interior de les seues sabates, a manera de plantilla, dues plaques de pel que sembla haixix en cadascun d’ells, i altres dues plaques més davall dels pantalons a manera de de cinturó. El pes total de les sis plaques era d’una mica més de mig quilo.

Els agents el van detindre també per un delicte contra la salut pública, així com li van intervindre el cotxe que va ser traslladat al depòsit municipal de vehicles de Gandia.

Hores després, els policies juntament amb l’ara detingut es van dirigir al depòsit per a realitzar un registre del cotxe en el qual van localitzar un total de 12 plaques de, pel que sembla haixix, quatre d’elles ocultes en la part baixa del volant en la zona dels pedals i darrere de l’entapissat, i les altres huit ocultes en el sostre del cotxe entre l’entapissat i la xapa. El pes de les 12 plaques ascendia a més d’un quilogram.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Articles relacionats

últims articles