10.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

La Policia Nacional deté a Gandia a un jove després d’apoderar-se d’un cotxe d’alta gamma

– El jove detingut s’apodera del cotxe amb el pretext de provar-lo

– En el lloc va deixar un altre cotxe que l’havia llogat en l’aeroport de Manises el mes de març i no l’havia retornat

– Al jove li constaven en vigor huit ordres judicials de detenció per diferents jutjats espanyols

– Els policies van recuperar el cotxe sostret en un garatge, així com el cotxe que havia llogat

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a un jove de 23 anys, d’origen espanyol. La detenció es va produir com a presumpte autor dels delictes d’apropiació indeguda, usurpació d’identitat, estafa i reclamacions policials i judicials. El detingut es va fer passar per una altra persona i concertar una cita per a la compra d’un cotxe d’alta gamma. Aquesta va ser l’excusa per provar-lo i aprofitar per a fer la sostracció d’aquest. Tenia en vigor dues reclamacions policials de detenció. I a més, huit reclamacions judicials de detenció per diversos jutjats. Els policies van recuperar el cotxe d’alta gamma sostret en un garatge de Gandia, així com un altre llogat.

Les investigacions es van iniciar a principis de juliol. En tindre coneixement els agents que un cotxe d’alta gamma de la marca Jaguar que podria estar sostret. El vehicle, en qüestió, estava estacionat en un garatge d’uns apartaments de la platja de Gandia.

En les investigacions els policies després d’establir diversos dispositius de vigilància, van localitzar i van recuperar el vehicle. El vehicle havia sigut sostret el 24 de juny a Ontinyent, així com a l’usuari d’aquest, el qual va ser arrestat, que fent-se passar per una altra persona havia contactat amb el propietari del vehicle per a comprar-lo. El detingut després de veure el anunci en internet, i amb el pretext de provar-lo, havia desaparegut amb el vehicle. El sospitós va acudir a la cita amb un Seat Eivissa que ho va deixar en el lloc. Aquest havia sigut llogat dos mesos i mig abans en l’aeroport de Manises i no havia sigut retornat.

En el transcurs de les investigacions, els policies van esbrinar que després de viatjar amb el cotxe sostret per la costa valenciana des del dia de la seua apropiació, pel que sembla havia llogat un apartament de luxe a Gandia. també va facilitar una altra identitat falsa amb la qual va realitzar el contracte d’arrendament, marxant-se sense haver pagat la quota de dues setmanes.

Finalment, els agents van esbrinar que tenia en vigor huit reclamacions judicials de cerca, detenció i personació per jutjats de Còrdova Tarragona, Alacant, Elx i Orihuela, així com dues reclamacions policials de detenció, una per la comissaria de districte de Salamanca (Madrid) per estafa continuada ja que pel que sembla havia venut a 28 persones entrades per a un concert a 35 euros, resultant les mateixes falses, ascendint la quantitat defraudada a 1420 euros.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Articles relacionats