21.6 C
Gandia
Diumenge, 19 maig, 2024

La Policia Nacional deté a dos homes després d’esclarir cinc robatoris amb força

• A un d’ells se’ls imputa quatre robatoris en establiments i a l’altre a més a l’interior d’un domicili

• Un dels sospitosos portava el rostre cobert però els agents l’han localitzat gràcies al fet que mostrava una característica significativa

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a dos homes, de 33 i 38 anys com a presumptes autors de diversos delictes de robatori amb força després d’esclarir cinc fets. A un se li imputen quatre robatoris en establiments i a l’altre arrestat a més, un robatori en interior de domicili.

Les investigacions es van iniciar a mitjan juny, quan els agents van tindre coneixement que un establiment comercial situat en la localitat valenciana de Gandia hauria patit dos robatoris amb el mateix modus operandi. Pel que sembla, els sospitosos haurien fracturat la porta del comerç per a accedir al seu interior i apoderar-se de diversa maquinària.

A més en el transcurs de les investigacions policials es van produir altres dos robatoris amb força en la mateixa localitat, que van fer sospitar als investigadors que podrien ser els mateixos autors. En aquesta ocasió, dos homes haurien acudit a un local amb un vehicle i mentre un saltava a l’interior del recinte apoderant-se de diversos efectes, l’altre home els rebia en l’exterior.

Gràcies a l’enregistrament de les càmeres de seguretat de la zona, els agents van detectar que un dels sospitosos seria el mateix, que encara que portava el rostre cobert, mostrava una característica significativa que els va conduir a la seua posterior identificació.

Els agents a mitjan setembre també van conéixer un altre fet, en aquesta ocasió un robatori amb força en interior de domicili, que podria estar relacionat amb els anteriors. Pel que sembla, els sospitosos podrien haver fracturat la finestra per a accedir a l’habitatge i apoderar-se de diners, entre altres efectes.

Pel que sembla, un home s’hauria posat en contacte telefònic amb l’amo de la propietat per a comunicar-li que coneixia el lloc on es trobaven els objectes sostrets demanant-li cent euros a canvi de la informació, accedint est a l’intercanvi. Una vegada obtinguts els detalls del robatori van pactar que acudiria al domicili del perjudicat un home al qual li pagaria els diners.

Posteriorment els agents van esbrinar la identitat de la persona que hauria rebut els diners, que va resultar desconéixer els detalls del robatori, però va permetre saber als investigadors que la persona que havia realitzat la trucada telefònica era l’autor de la sostracció.

Gràcies a les perquisicions policials, els agents han esclarit els cinc robatoris i han detingut a dues persones, com a presumptes autors de delictes de robatoris amb força. Els arrestats, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Articles relacionats