18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

La Policia Nacional deté a dos homes després de robar en un habitatge vacacional

• Els sospitosos haurien accedit a l’interior del domicili a través d’una finestra amb l’ajuda d’una escala plegable

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a dos homes de 21 anys i 55 anys respectivament, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en interior de domicili, després d’accedir amb una escala a l’interior d’un habitatge destinat a lloguer vacacional i sostraure efectes personals i diners en efectiu dels inquilins.

Els fets van ocórrer el mes passat, de matinada, quan els ocupants d’un habitatge en règim vacacional situada a Gandia  van eixir del domicili a passejar. A la seua arribada, els inquilins van trobar l’interior regirat, faltant-los diversos efectes personals, així com diners en efectiu.

Els investigadors van esbrinar que els ocupants de l’habitatge van deixar una finestra oberta, per la qual cosa els sospitosos podrien haver accedit a l’interior de la mateixa a través d’ella. A més, els agents van localitzar una escala plegable que pel que sembla els autors haurien utilitzat per a entrar en el domicili.

Després de realitzar les indagacions policials, els policies van aconseguir identificar a dos homes com els responsables dels fets. Després de localitzar-los, van ser detinguts com a presumptes autors de robatori amb força en interior de domicili.

Dels detinguts, tots dos amb antecedents policials, un ha passat a disposició judicial i l’altre va quedar en llibertat, no sense abans ser advertit de l’obligació legal que té de comparéixer davant l’autoritat judicial si és requerit per a això.

Articles relacionats