4.9 C
Gandia
Dimecres, 19 gener, 2022

La Policia Nacional de Gandia no baixa la guàrdia en la lluita contra el narcotràfic i deté hui a un home

Els agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a un home de 42 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric, després de distribuir marihuana i cocaïna des del seu domicili que havia convertit en un punt de cultiu accelerat de la substància. 

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies que en un domicili de Gandia es podria estar venent diverses substàncies estupefaents a la menuda. Durant les investigacions els agents van localitzar l’habitatge, domicili d’un home que a més estaria sent utilitzada com a laboratori-cultive d’una plantació accelerada de marihuana. A més van esbrinar que estava enganxat de forma il·lícita al fluid elèctric.

Com a conseqüència de les investigacions es va determinar la identitat de l’habitant i després de ser localitzat va ser detingut com a presumpte autor dels delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. Posteriorment es va realitzar un registre domiciliari en el qual es va trobar un cultiu accelerat de plantes de marihuana i es va intervindre 92 plantes amb un pes total de 8.860 grams, 870 grams de cabdells de, pel que sembla, marihuana, tres embolcalls amb substància blanca, pel que sembla, cocaïna, amb un pes total de 28,15 grams, una bàscula de precisió, 17 bombetes, 16 transformadors i altres efectes.

El detingut, amb un antecedent policial, ha passat a disposició judicial que ha decretat el seu ingrés a la presó.

Articles relacionats

últims articles