21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

La Policia Nacional acosta a la ciutadania el treball que exerceixen

•  La Policia Nacional dona a conéixer les seues unitats en la XXI Jornada de Portes Obertes sobre Emergències i Seguretat Pública

• Han participat els TEDAX, Mitjans Aeris, UIPGOR, Cavalleria, Participació Ciutadana i Guies Canins

• La finalitat és acostar a la ciutadania el treball que exerceixen les diferents unitats policials

La Policia Nacional ha donat a conéixer algunes de les seues unitats policials en les XXI Jornada de Portes Obertes sobre Emergències i Seguretat Pública que s’han celebrat en la localitat de Gandia aquest dissabte, 18 de febrer.

Els ciutadans que s’han acostat fins al Parc Ausiàs March, on s’ha desenvolupat l’esdeveniment, han pogut veure de prop unitats com a Guies Canins, Cavalleria, Mitjans Aeris, els Grups Operatius Especials de Seguretat (GOES), els Tècnics Especialistes en Desactivació d’Artefactes Explosius (TEDAX), la Unitat d’Intervenció Policial (UIP) i Participació Ciutadana. També va ser present el Cap de la Comissaria de Gandia, el Comissari Sr. Carlos Holgado.

Policia Nacional unitat equestre

L’objectiu és donar a conéixer el treball que exerceix la Policia Nacional en les diferents situacions de prevenció i manteniment o restabliment de la seguretat ciutadana.

La Jornada, que s’ha représ després de la pandèmia, han sigut inaugurades pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig; al costat de la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, i l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, entre altres autoritats.

Articles relacionats