21.8 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

La Policia Local de Vilallonga compta amb una nova motocicleta

L’alcalde de l’Ajuntament de Vilallonga, Román Garrigós, la tinenta d’alcalde Alicia Gomis i l’Agent Cap de la Policia Local, Sergi Monzonís, juntament amb l’agent Jose Luis Pérez, aquest matí han sigut presents en l’acte de presentació d’aquesta nova motocicleta a les portes de l’ajuntament.

La motocicleta és de la marca Profunda, model CB500x, de 550cc, que compten amb equipament i configuració de tràil o aventura i aptituds per a circulació mixta per carrils en bon estat, pistes de terra compactada o asfalt, l’adquisició ha sigut en el comerç local Jj Motos.

La inversió per part de l’Ajuntament de Vilallonga pel cost total de les motocicletes completament equipades i transformades per a ús de la Policia Local és de 8.592 euros.

L’equipament de les noves motocicletes policials compta amb innovacions tècniques en el que concerneix vehicles de dues rodes destinats a la labor policial, com ara sistemes d’emergències acústics i lluminosos tipus led d’alta intensitat i baix perfil amb dos focus leds davanters d’alta intensitat i color roig –detenció–, masteler telescòpic de tres cossos i corona led d’alta intensitat amb reflector 360 graus per a una major visibilitat. I per als nostres agents els 8 cascos unipersonals amb un cost de 45 euros *iva no inclòs, amb la seua corresponent retolació i banda de vinil reflexiu.

També compta amb retolació de bandes de vinil reflectant, de color groc llima que permet augmentar la visibilitat lateral del vehicle i la seguretat dels usuaris de la via i bagul posterior de 39 litres retolat amb el mateix vinil reflexiu.

Articles relacionats