11.4 C
Gandia
Diumenge, 27 novembre, 2022

La Policia Local de Simat denuncia 16 persones per no portar mascareta

La Policia Local de Simat de la Valldigna ha imposat 16 denúncies per no portar mascareta des que es va acordar l’obligatorietat el passat 18 de juliol de 2020 a la Comunitat Valenciana. La quantitat mínima imposada és de 60 euros.

L’Ajuntament recorda que el seu ús és obligatori per a aquelles persones majors de 6 anys en qualsevol espai, tant obert com tancat, i sols quedaran exemptes aquelles persones que pateixen malalties incompatibles amb el seu ús, durant la realització d’activitats físiques, en les activitats infantils i juvenils d’oci si romanen amb el grup de convivència estable o en la natura o espais a l’aire lliure fora dels nuclis de població, platges i piscines si es pot mantindre la distància interpersonal d’1,5 metres.

L’alcalde de Simat de la Valldigna, Víctor Mansanet, ha recalcat que “és necessari complir les mesures per a evitar la propagació de la COVID-19” i, per tant, ha assenyalat que “serem contundents davant tota aquella persona que no respecten les indicacions“.

Articles relacionats