La Policia Local de Gandia incorpora un etilòmetre d’última generació 

· L’aparell mesura l’alcohol en aire espirat amb precisió i servirà als agents per a optimitzar els controls del trànsit en situacions que contrarien les normes de seguretat viària i que causen accidents de tràfic.

– Nacho Arnau: «Entenem que la Policia Local ha de comptar amb la millor de les tecnologies per a dur a terme les actuacions corresponents»

El regidor delegat de l’Àrea de Seguretat Ciutadana, Trànsit i Mobilitat, Nacho Arnau, ha informat aquest matí que el departament que dirigeix ha adquirit un etilòmetre d’última generació que ha sigut posat a disposició del servei de la Policia Local.

Aquest aparell, que mesura l’alcohol en aire espirat amb precisió probatòria, serà destinat al suport de la labor policial en el control del trànsit en aquelles accions contràries a les normes sobre seguretat viària, així com en l’atenció derivada dels accidents de trànsit.

En atenció a aquesta millora d’equipament, Arnau ha assenyalat que des de la Policia «entenem que hem de comptar amb la millor de les tecnologies per a dur a terme les actuacions corresponents. Per això, hem adquirit un nou etilòmetre de dimensions reduïdes, portàtil, molt útil, i amb tecnologia Bluetooth i infrarojos, característiques idònies atés que els mesuraments que es realitzaran mitjançant aquestes tecnologies proporcionen evidències clares davant qualsevol procediment que facilitaran moltíssim el treball dels agents«.

Fotografia Àlex Oltra

Et Pot Interessar