12.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

La Policia Local de Gandia denuncia a 74 perones per incomplir el tancament perimetral

• La Policia Local de Gandia ha imposat 74 sancions durant el quart cap de setmana de tancament perimetral per incomplir-ho, la xifra més baixa des que s’iniciara el dispositiu.

• El dispositiu instal·lat en controls fixos i mòbils també ha comptat amb la presència de la Policia Nacional i Guàrdia Civil i la col·laboració de Protecció Civil per tal d’assegurar l’aplicació de la normativa a la platja, mercats i parcs pel que fa a distanciament social o l’ús de mascareta.

• Els agents també han sancionat 47 conductors que no disposaven d’ITV i altres 13 que no tenien l’assegurança del vehicle en vigor.

Nacho Arnau, regidor delegat de Seguretat i Mobilitat, ha valorat aquest matí el dispositiu posat en marxa des del passat divendres a les 15 hores i que ha estat en funcionament fins a les 06.00 hores la jornada de hui destinat a garantir el tancament perimetral que ha vingut imposat per la Normativa i que afecta ciutats de més de 50.000 habitants a la Comunitat Valenciana.

El dispositiu, que completa el mes de vigència amb aquesta quarta setmana consecutiva de funcionament des que la Generalitat va decretar el tancament perimetral selectiu, ha comptat amb la presència i col·laboració tant de la Policia Nacional com de la Guàrdia Civil en els controls fixos i mòbils que es van instal·lar.

Així, la Policia Local va controlar un total de 4.108 vehicles dels quals van ser sancionats 74 per incomplir el tancament perimetral de Gandia.

Arnau també ha destacat que aquest dispositiu ha comptat, com ve succeint des de la primera setmana, amb la col·laboració de Protecció Civil per tal d’assegurar l’aplicació de la normativa a la platja, mercats i parcs pel que fa a distanciament social i ús de mascareta.

Altres sancions

A banda de les actes registrades per incomplir el tancament perimetral, la Policia Local de Gandia també ha sancionat 47 persones per no disposar d’ITV i altres 13 per mancar d’assegurança en vigor.

Articles relacionats