21.6 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

La pluja no va impedir l’èxit de la prova de Escoles de Ciclisme de Bellreguard

La pluja va ser la gran protagonista d’una nova edició del Trofeu d’Escoles de Ciclisme de Bellreguard. 

La presència de la pluja, després del fort aiguat, no va ser suficient perquè els corredors s’acoquinaren en cap ocasió.

Carla Bañuls tornava a guanyar en infantils de segon any amb Carla Martínez en la quarta posició mentre que Iréne Flores ocuparia la quarta plaça en infantils de primer any, totes aquestes carreres puntuables per al challenge autonòmic mentre que en alevins de primer any, Andrea Contero s’emportava la victòria.

Quant als xics que tan sols era puntuable per al challenge provincial, Sergi Margarit pujava al podi després d’aconseguir el tercer lloc en infantils de primer any mentre que en alevins de segon any, Andreu Sansaloni acabava seté i Borja Frasquet seria huité.

Alex Sánchez obtenia el seu primer triomf després de véncer en alevins de primer any mentre que Cristian Vercher va fer el mateix en principiants de segon any.

La prova de principiants de primer any, nou podi per als ciclistes de la safor, amb un final molt disputat, Alex Moreno guanyava per davant de Marc Donet i Dani Sánchez mentre que Didac Gómez va ser cinqué.

En la categoria de promeses, Sergi Esteban va obtindre un nou podi després de finalitzar en tercera posició.

Articles relacionats