10.3 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

La platja Nord de Gandia renova la bandera blava 33 anys seguits, l’única de la província de València

La platja de Gandia renova la bandera blava

Aquest dimarts s’han anunciat les platges i ports guardonats en la Campanya 2018. ADEAC, organització responsable a Espanya de la seua concessió, compleix aquest any el 33 aniversari del reconeixement que s’atorga a les millors platges de l’Estat.

La platja Nord de Gandia ha estat una de les reconegudes a la Comunitat Valenciana amb la particularitat que només han estat 7 les platges que durant aquests 33 anys han aconseguit mantindre el distintiu i en el cas de la nostra ciutat, és l’única de la província de València.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, màxima responsable de l’àrea de Turisme, ha mostrat la seua satisfacció davant l’anunci, “És per a Gandia tot un honor i un orgull tenir la platja que tenim, sempre en les millors condicions, amb uns serveis immillorables, uns nivells de neteja i manteniment que la fan única i amb un equip excepcional de Salvament i Socorrisme, amb els professionals de la Creu Roja i els agents de la Policia Local al capdavant“, ha argumentat Morant.

L’alcaldessa ha valorat el treball incansable i incessant que, des del Departament de Turisme de l’Ajuntament de Gandia, s’ha dut a terme per fer que la platja de Gandia continue sent líder en qualitat i excel·lència a tot Espanya.


Portem 33 anys consecutius rebent la bandera blava. Cada any són moltes les banderes de qualitat i reconeixement que hissem en la nostra façana marítima“.

Nosaltres ja sabíem que érem una de les millors, però aquest últim reconeixement, ho certifica. Els nostres turistes, com és lògic, cada vegada exigeixen més seguretat i qualitat, i la nostra platja atén perfectament aquestes reivindicacions“, ha conclòs Morant.

Articles relacionats