17 C
Gandia
Dissabte, 25 març, 2023

La platja de Gandia s’ompli d’equips ciclistes femenins

L’equip Jumbo-Visma de Primoz Roglic ja es troba allotjat a l’hotel Bayren de la platja de Gandia on romandrà fins que acabe la setmana ciclista valenciana aquest pròxim diumenge.

L’esquadra holandesa ha vingut amb tot el potencial possible a la recerca de la victòria final amb Jip Van der Bos al capdavant o Marianne Vós, campiona olímpica en dos ocasions (Pequín 2008​ i Londres 2012​), tres vegades campiona mundial en carretera, dos vegades campiona mundial en pista i campiona mundial en ciclocròs huit vegades, és una de les ciclistes femenines més llorejades de la història, si finalment participa.

Amb un dels pressupostos més alts del Word Tour ha portat a Gandia tota l’estructura d’un equip d’aquestes característiques.

IMG20220215180907

En aquest mateix hotel també es troben els equips Canyon i Uno X, tots ells enclavats en el Word Tour. Hui dimecres arribaran la resta d’equips on estaran allotjats com cada any a l’hotel Tres Anclas de la platja de Gandia.

Hi haurà un total de 25 equips d’arreu del món i la prova semblarà més una Copa del Món que una simple carrera, i a més una prova sense una clara favorita, ja que és la primera volta de la temporada.

Tot començarà just aquest dijous en Tavernes de Valldigna amb la primera etapa que acabarà en l’Avinguda de la República Argentina de Gandia, les ciclistes partiran a les 13,30 hores des del carrer Major de la capital vallera en direcció a Alzira i després aniran cap a Xàtiva per a passar per l’alt de Serra Grossa i més tard el port de Barxeta i d’allí a la ciutat ducal.

Articles relacionats